Tadić pogodio u 92. minutu, a onda je nastao haos (VIDEO)

28.02.2021

16:38 >> 16:40

0

Autor: D. B.

Govorili su mi svašta pre nego što sam šutirao penal. Morao sam da im dokažem da nisam to što su rekli

Tadić pogodio u 92. minutu, a onda je nastao haos (VIDEO)
Copyright Profimedia

Mnogo bure u velikom derbiju Holandije. PSV i Ajaks su podelili bodove u 24. kolu šampionata (1:1) u meču u kome je goste iz Amsterdama poraza spasio kapiten Dušan Tadić.

I to u drugom minutu sudijske nadoknade. Sve je počelo ovako. Kapiten PSV-a Denzel Damfris igrao je rukom i sprečio je da Klasen pogodi mrežu tima iz Ajndhovena posle kornera koji je izveo Tadić. Sudija je pokazao na belu tačku.

Tadić je uzeo loptu, prekrstio se, zaleteo i dao je gol. A onda umalo velika tuča dva kapitena. Razdvajali su ih saigrači, a sudija Makeli je ubrzo i dosudio kraj.

Profimedia

– Uzeo sam loptu da izvedem penal. Tri igrača PSV-a su mi prišli. Pravili su rupe oko bele tačke, vređali su me. Pričali su mi da sam pi***, da ću da promašim, da nisam lider. Dao sam gol i šta sam drugo mogao nego da im pokažem da nisam ništa od toga. Da im se zahvalim, pa da ispadnem to?! Nisam ja njima ništa prvi rekao, nisam im prišao, ali kada su izgovorili to što su izgovorili, morao sam da reagujem. Hteli su da se igraju psihičkih igrica samnom. Ma ja imam više iskustva od njih – besno je pričao Tadić posle meča.

Sa druge strane Damfris tvrdi da mu je fudbaler iz Srbije vređao majku.

– Čuo sam šta mi je rekao posle gola. Ne sme da mi spominje majku. Nisam čovek koji brzo plane, ali sada sam poludeo – objasnio je kapiten PSV-a.

Pročitajte još

PSV je poveo golom Zahavija iz slobodnog udarca u 40. minutu utakmice. Domaćin je uspeo da postigne još jedan gol, preko Belgijanca Vertesena, ali je on poništen pošto je uz pomoć VAR-a utvrđeno da je bilo igranja rukom.

Ovim remijem Ajaks je zadržao šest bodova prednosti u odnosu na PSV.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike