„Sveti broj“ Mančester junajteda je baš tamo gde pripada! Tradicija je na Ostrvu jača od svakog pravila (FOTO)

02.09.2021

20:15 >> 20:27

0

Autor: Adam Štulić

Crveni đavoli obelodanili odluku koja se čekala od Kristijanovog povratka

„Sveti broj“ Mančester junajteda je baš tamo gde pripada! Tradicija je na Ostrvu jača od svakog pravila (FOTO)
Copyright Kristijano Ronaldo foto: Profimedia

Kratko je trajala neizvesnost oko broja koji će biti na leđima Kristijana Ronalda po povratku u Mančester junajted. Verovatno bi sve bilo mnogo kraće da nisu morala da se „zaobiđu“ određena pravila Premijer lige, ali dileme više nema – „sveti broj“ „đavola“ je baš tamo gde pripada, na dresu prve zvezde „Teatra snova“.

Podsetimo, mala zavrzlama je nastala usled činjenice da je „sedmica“ bila u vlasništvu Edinsona Kavanija, ali kako je tradicija na Ostrvu jača od bilo kakvog pravila, tako je i Premijer liga dala specijalno odobrenje i dozvolila Junajtedu promenu brojeva u toku sezone.

Tako će portugalski superstar dobiti broj koji je s mnogo uspeha nosio i tokom prvog mandata u Junajtedu, a koji je pre njega pripao najvećim legendama „Old Traforda“, kao što su Džordž Best, Brajan Robson, Erik Kantona i Dejvid Bekam.

Pročitajte još

Svoju veličinu je ovom prilikom pokazao i maestralni urugvajski napadač, koji je džentlmenski prepustio „7“ novopridošlom klupskom drugu, dok je on uzeo broj 21, koji je u njegovom vlasništvu u nacionalnoj selekciji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike