Supruga Ikera Kasiljasa, po drugi put, vodi najvažniju životnu bitku

10.02.2021

16:07

0

Autor: Adam Štulić

Sara Karbonero hospitalizovana, neophodna hirurška intervencija

Supruga Ikera Kasiljasa, po drugi put, vodi najvažniju životnu bitku
Copyright Profimedia/Ivan Del Val / Global Images/Sipa USA

Nikako Iker Kasiljas i njegova supruga Sara Karbonero da uđu u mirniju životnu rutinu. Pošto su u 2019. godine oboje uspešno pregurali najvažnije bitke, španska novinarka je ponovo hospitalizovana zbog kancera jajnika.

Podsetimo, pre dve godine nekadašnji španski reprezentativac je morao da prekine trofejnu karijeru zbog srčanog udara koji ga je pogodio tokom treninga u Portu, a u istoj godini Sara je uspešno izašla iz borbe sa opakom i podmuklom bolešću.

Nažalost, u španskim medijima se ponovo, s velikom diskrecijom, piše o zdravstvenom stanju Sare Karbonero (37), koja je hospitalizovana zbog recidiva kancera jajnika i čeka na hiruršku intervenciju.

Pročitajte još

Uz nju su trenutno Kasiljas, majka, sestra i bliska prrijateljica i svi se nadaju da španska novinarka može još jednom da izađe kao pobednik iz najvažnije bitke. Ono što je procurilo u javnost o trenutnom stanju Ikerove supruge jeste da je zabrinutost velika, ali da postoji doza umerenog optimizma da će se sve završiti na najbolji način.

Kasiljas i Sara su 2009. godine stupili u vezu, koju su 2016. krunisali brakom u kojem imaju dva sina Martina (7) i Lukasa (5).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike