Stigao Rišairo, Zvezda ga najavila rebusom na društvenim mrežama: "Lale u avgustu?"

30.08.2021

12:55 >> 12:57

0

Napadač je potpisao ugovor

Stigao Rišairo, Zvezda ga najavila rebusom na društvenim mrežama: "Lale u avgustu?"
Copyright Rišairo Živković/ Profimedia

Zvanično: Rišairo Živković je potpisao za Crvenu zvezdu! Osvajač duple krune u Srbiji najavio je najnovije pojačanje zagonetkom na Tviteru, koja to i nije. 

Na njoj se vidi polje belih lala i jedna vetrenjača, a iz njega se ističe jedna usamljena crvena lala uz opis: “Lale u avgustu?”.  

Rišairo je iz Holandije, a vetrenjače i ovo cveće su jedan od nacionalnih simbola države sa severa Evrope. 

Prema najavama, ugovor bi trebalo da bude potpisan na tri godine, a igrač bi prema najavama trebalo da tarađuje 420.000 evra godišnje. Rišairo dolazi kao slobodan igrač posle angažmana u Kini. 

Rišairo Živković je rođen u Holandiji. Otac mu je poreklom sa ostrva Kurasao, a majka mu je iz Srbije. On ipak nosi majčino prezime, jer ih je otac napustio kad je bio mlad. Ima 25 godina, tečno govori i srpski jezik. 

Živković je karijeru počeo u Groningenu, nastavio je u Ajaksu, a posle toga je počelo lutanje. Igrao je u Jong Ajaksu, Viljemu i Utrehtu. Posle toga je napustio Holandiju, otišao je u Ostende i tu je ostao do 2019. godine.  

Posle toga sledi Čangčun Jatai, pa pozajmica Šefild junajtedu i na kraju Gvangdžu, za koji je odigrao samo šest utakmica. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike