Stigao je Nole: Širok osmeh i na aprilskom "minusu", prštaće na terenima u Beogradu

18.04.2021

15:58 >> 17:05

0

Autor: D. B.

Najbolji teniser sveta ponovo je u prestonici Srbije i odmah se latio reketa

Stigao je Nole: Širok osmeh i na aprilskom "minusu", prštaće na terenima u Beogradu
Copyright Promo/Serbia open

Lepo je videti ponovo Novaka Đokovića u Beogradu.

Najbolji teniser stigao je u Srbiju iz Monte Karla i odmah je počeo pripreme za sledeći izazov u delu teniske sezone koji se održava na šljaci. A to će biti ATP turnir iz kategorije 250 – “Serbia open”.

Kakve su ambicije najboljeg tenisera sveta na turniru u Beogradu verovatno je svim jasno kada se zna da je danas tokom dana u Beogradu rominjala kiša i da nije baš bilo jednostavno da se trenira na zemlji. Ali, Novak ne bi bio to što jeste da nije potpuno predan tenisu.

Promo/ATP Serbia open

U Beogradu Novak će sarađivati sa Goranom Ivaniševićem, za razliku od prethodnog turnira u Monte Karlu kada je mu je trener bio Marjan Vajda.

Novak će u Beogradu startovati od drugog kola, gde ga čeka pobednik duela tenisera iz Južne Koreje Sonvo Kvona i kvalifikanta.

Dueli glavnog žreba ATP turnira u Beogradu počinju sutra, a nadmetanja na terenima teniskog centra “Novak” trajaće do 25. aprila.

Pročitajte još

Novak, za sada, nije obelodanio svoje sledeće korake posle turnira u Beogradu.

Velika je nepoznanica da li će učestvovati na Mastersu u Madridu (2-9. maj), dok učešće na turniru iz kategorije ATP 1.000 u Rimu ne bi trebalo da bude dovedeno u pitanje. Teško je očekivati da će Novak igrati još neki turnir pre starta Rolan Garosa (30. april – 13. jun), pa ne bi trebalo ni očekivati da se odluči da uze učešće na drugom ATP turniru u Beogradu se završava uoči starta drugog Gren slema u sezoni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike