Stanojević podvukao crtu: Pripreme u Turskoj prošle, ostalo zadovoljstvo (video)

28.01.2021

14:41 >> 16:34

0

Trener crno-belih smatra da su njegovi igrači dobro odradili trenažni proces u Beleku

Stanojević podvukao crtu: Pripreme u Turskoj prošle, ostalo zadovoljstvo (video)
Copyright MN Press

Trener Partizana Aleksandar Stanojević u završnoj reči o priprema u Turskoj rekao je da morao biti zadovoljan kako su njegovi igrači trenirali, a o utakmici sa Sileksom (3:0) ističe da su odigrana dva različita poluvremena. U prvom delu igre crno-beli nisu bili disciplinovani, ali se u nastavku meča njihov stav o igri u odbrani i napadu znatno popravio.

Dosta smo umorni, akumulirao se umor, tako da smo i bili nedisciplinovani prvo poluvreme. Nisam bio zadovoljan ni odbranom ni napadom tokom prvog dela igre, ali rezultat bolji i veći nego što smo igrom pokazali. Zadovoljan sam, naravno, momci su premoreni i na kraju su dobro odradili.

Sa izuzetkom meča protiv Rubina u kojem su poraženi sa 5:2, Partizan je sve ostale pripremne utakmice rešio u svoju korist.

Pročitajte još

Mislim da smo uglavnom igrali dobro. Imali smo taj jedan pad protiv Rubina, što je i normalno, ali sada smo postali svežiji. Videlo se to već protiv ukrajinske Desne, to je utakmica u kojoj smo pokazali kako bismo morali da izgledamo. Umor je tu, ali u suštini smo zadovoljni odrađenim – naglasio je Stanojević za Arena Sport TV.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike