Japanac u petoj brzini: Asano najavio svoje golgetersko proleće, Milovanović se "upisao" (video)

28.01.2021

13:57 >> 14:14

0

Sa dva gola japanskog reprezentativca crno-beli savladali Sileks iz Severne Makedonije

Japanac u petoj brzini: Asano najavio svoje golgetersko proleće, Milovanović se "upisao" (video)
Copyright FK Partizan

Fudbaleri i stručni štab Partizana mogu da podvuku crtu ispod urađenog u Beleku na pripremama za nastavak sezone 2020/21. U poslednjoj proveri protiv severnomakedonskog Sileksa iz Kratova, crno-beli su pobedili sa 3:0 (0:0), a strelci su bili Japanac Takuma Asano i mladi centarfor, 18-godišnji Marko Milovanović tokom igre u drugom poluvremenu.

Trener Aleksandar Stanojević se i u popdnevnom meču opredelio za istu strategiju, tako da su najmlađi članovi partizanove ekspedicije u Turskoj dobili šansu da zaigraju posle sat vremena igre. Uprkos tome, ritam crno-belih nije splasnuo, niti se osetilo u nastupu poslednje linije, već se može kosntatovati da su oba gola Asana postignuta baš kada su najmlađi bili na terenu.

Upravo je jedan od Partizanovih “poletaraca” Marko Milovanovič iskoristio poigravanje golmana Sileksa Božinovskog u 85. minutu da bi postavio konačnih i ubedljivih 3:0 za kraj priprema u Turskoj.

Svoje prve minute u seniorskom fudbalu odighrali su golman Lazar Slavković, Vanja Vlahović, Mihajlo Petković, Marko Milovanović i Aleksa Purić.

Pročitajte još

Partizan je započeo meč u sledećem sastavu: Slavković, Ostojić, Banjak, Miljković, Brežančić, Šćekić, Asano, Suma, Pavlović, L.Marković, Bajbek Igrali su još:  Petković, Purić, Milovanović, Vlahović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike