Šta se stvarno dešava s najavljenim boks spektaklom između Tajsona i Holifilda? Bizarna saga se nastavlja

24.03.2021

00:13

0

Autor: A. Š.

Biće borbe, neće biti borbe, evo šta kaže "Gvozdeni Majk"

Majk Tajson Profimedia

Ljubitelji boksa zadovoljno su trljali ruke kada se pojavila informacija da se sprema “treća edicija” jednog od najvećih rivalstava u istoriji “plemenite veštine”. Sve je išlo ka tome da će legendarni teškkaši Ivander Holifild i Majk Tajson treći put ući u ring, da bi u ponedeljak osvanula informacija da od najavljenog spektakla nema ništa.

Iz Holifildovog tabora svu krivicu za neuspele pregovore prebacili su na Tajsonov tim, koji je, prema izjavama suprotne strane odbio garantovanih 25 miliona dolara za borbu.

– Mislili smo da je gotova stvar, ali se sve raspalo kada su Tajsonovi ljudi odbili sve ponude. Sve vreme smo pregovarali u dobroj nameri, a izgleda da smo na kraju samo izgubili vreme – kazao je Holifildov menadžer Kris Lorens.

Ipak, ubrzo je “iskra” ponovo zapaljena. I to direktno od Majka Tajsona, koji je tokom intervjua na društvenim mrežama istakao da će borba biti održana 29. maja.

– Postoji mala razlika, da se završe neki papiri, a onda se nastavlja Ivanerova i moja trka. Mnogo sam naučio, ne trebaju nam promoteri. Šta je promoter? Precenjena navijačica? – rekao je Tajson i potom poentirao:

– Želim da svi znaju, borba između Holifilda i mene je u toku. Ivander je skroman čovek, to znam, on je Božiji čovek, kao i ja. Slušam i biću uspešan 29. maja – kazao je Tajson.

Izgleda će će jednog od najvećeg boks meča u istoriji, ipak, biti… Do nekog novog saopštenja…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti