Ljubitelji boksa mogu samo da žale: Ništa od Tajson-Holifild 3

22.03.2021

16:04 >> 17:25

0

Autor: D. B.

Navodno Gvozdeni Majk ne želi borbu 29. maja

Ljubitelji boksa mogu samo da žale: Ništa od Tajson-Holifild 3
Copyright

Iz tima Ivandera Holifilda tvrde: Majk Tajson je odbio borbu koja je trebalo da se održi 29. maja na “Hard Rok stadionu” u Majamiju.

Borbu koja bi veteranima plemenite veštine donela 25.000.000 funti i koja bi bio njihov treći obračun u ringu.

Portparol Ivandera Holifilda je objavio zbog čega, kako stvari sada stoje neće biti borbe:

– Tim Holifild je verovao da je dogovor postignut i bilo je još mnogo ponuda za Tajsona i njegov tim. Međutim, oni tražili u poslednje vreme neke neostvarive stvari, a ne one koje je Tajson dogovorio u direktnom razgovoru sa Holifildom – objašnjeno je iz Holifildovog štaba.

Profimedia

Poslednji put Tajson i Holifild su se borili 1997. godine kada je Majk odgrizao deo uva velikom rivalu posle čega mu je zabranjeno da se bavi boksom. U njihovoj prvoj borbi Ivander je pobedio kada su sudije zaustavile meč u 11. rundi. Bila je to borba na koju se čekalo šest godina zbog Tajsonovog poraza od Bastera Daglasa, a potom i odsluženja zatvorske kazne zbog silovanja.

Saopštenje iz Holifildovog tima dolazi samo nekoliko dana posle Tajsonove objave da više ne sarađuje sa kompanijom Triler koja je bila zadužena za distribuciju TV signala meča protiv Roja Džonsa Juniora prošle godine. Ta kompanija je planirala da Tajsonova sledeća borba bude iste večeri kao i meč za titulu prvaka sveta u lakoj kategoriji između prvaka Teofima Lopeza i Jorgosa Kambososa.

Pročitajte još

– Samo da budemo načisto, neće biti Tajsona tokom večeri koju pravi Triler fajt. Ne znam njihove direktore lično, nemam nikakv ugovor sa njima. Parter sam u “Ledžends onli lig” i moja sledeća borba će biti u toj ligi. Nemam nikakve veze sa drugim organizacijama. Reklamiraju me, a nemaju pravo. Nisam, niti ću ikada biti u “Triler fajt klubu” – objavio je Tajson.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike