Šta misli Gudelj o poništenom golu Ronalda u Beogradu

10.04.2021

16:48 >> 16:53

0

Autor: Milan Nastić

Fudbaler Sevilje priznao da je Srbija to veče imala sreće

Šta misli Gudelj o poništenom golu Ronalda u Beogradu
Copyright MN Press

Portugalci i dalje ne mogu da se pomire da je Ronaldu u Beogradu poništen čist pogodak i da to može umnogome da im poremeti planove u kvalifikacijama za SP u Kataru koje se igra početkom sledeće godine.

Tim povodom, mediji iz te zemlje su razgovarali sa srpskim reprezentativcem i igračem Sevilje Nemanjom Gudeljom koji je takođe potvrdio da je njegovu selekciju spasao VAR.

– Lopta je prešla liniju i gol je bio čist. Srećom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru nema VAR tehnologije na utakmicama, inače gol Ronalda bio bi priznat. Nekada u fudbalu moraš da imaš sreće, a to je to veče bio slučaj sa Srbijom – istakao je Gudelj.

Pročitajte još

Podsetimo, taj meč je završen bez pobednika 2:2, iako su Ronaldo i drugovi posle prvog poluvremena imali prednost od 2:0, golovima Žote.

U nastavku meča na terenu sasvim drugačija slika, mnogo bolje izdanje Orlova koje su krunisali sa dva pogotka, preko Mitrovića i Kostića.

Inače, izabranici Dragana Stojkovića Piksija su odlično startovali u kvalifikacijama za SP, i iz tri utakmice osvojili su sedam bodova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike