Šta je rekao Dragović oko dolaska u Zvezdu

19.12.2020

17:34 >> 18:01

0

Autor: Milan Nastić

Poslednju reč donosi Leverkuzen

Šta je rekao Dragović oko dolaska u Zvezdu
Copyright MN Press

Fudbaler Bajera iz Leverkuzena Aleksandar Dragović već duže vreme je velika želja Crvene zvezde, a austrijski reprezentativac je potvrdio da klub iz Srbije ima intersovanje za njega, ali da odluku donose “farmaceuti”

– Nema tajni da Zvezda već duže vreme ima intersovanje za mene. Ima i drugih klubova koji me žele, ali poslednju reč ima Leverkuzen. Sa njima imam ugovor i oni će doneti odluku da li ostajem ili idem -kazao je Dragović za austrijske medije.

Pročitajte još

Defenazivac “farmaceuta” na početku sezone nije dobio veliku minutažu, ali sredinom novembra, austrijski reprezentativac je sve više igrao, čak je u 15 utakmica postigao dva gola.

– Duga je sezona i naravno da trener mora što više da nas rotira. Potreban nam je veliki fond igrača kako bi izdržali na svim frontovima. Najvažnije da sam počeo da igram i da mi se vratilo samopouzdanje. Slobodno mogu da kažem da sam zadovoljan svojim partijama u Leverkuzenu poslednjih dva meseca. Što se tiče Leverkuzena, igramo odlično, a najbolji pokazatelj je naša pozicija na tabeli gde smo na prvi. Ako pobedimo Bajern, to će biti vrhunac u ovom delu sezone – zaključio je Dragović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike