Srbin šokirao Englesku: "Kakav je Klop kada je tim u krizi? Jednom je udario šamar igraču"

23.01.2021

11:32

0

Autor: D. B.

Neven Subotić otkrio šta se dešavalo u Borusiji iz Dortmunda

Srbin šokirao Englesku: "Kakav je Klop kada je tim u krizi? Jednom je udario šamar igraču"
Copyright Profimedia

Kako se Jirgen Klop ponaša u momentima kada mu je tim u krizi?

Ovo je pitanje kojim se uveliko bave svi ostrvski mediji pošto je evidentno da je Liverpul upao u problem u Premijer ligi i to samo nekoliko meseci pošto je na “Enfild” stigla tako dugo čekana šampionska titula. “Redsi” su na četvrtom mestu tabele Premijer lige sa šest bodova manje u odnosu na lidera Mančester junajted i četiri manje od Mančester sitija i Lestera.

Zbog toga je portal “Atletik” odlučio da kontaktira Nevena Subotića, koji je ovih dana u žiži javnosti posle odluke da napusti Tursku, a koji je prošao sličnu situaciju sa Klopom u Borusiji iz Dortmunda.

Kada kao igrač osetiti da ste nešto uradili, a imate više iskustva, više ne želite da radite sve što vam neko kaže. Valjda je to u prirodi čoveka. Kada je bilo potrebno, Klopi bi znao da podvikne. Znao je da nas prodrma, da nas šokira. Nije to radio tako što bi nam naređivao da igramo nešto drugo. Ne, prišao bi igraču i udario bi mu šamar – prisetio se Subotić.

Pročitajte još

Da li je bilo šamara posle poraza od Barnlija u Premijer ligi, možda ćemo videti već sutra u meču 4. kola FA Kupa u kome Liverpul gostuje Mančester junajtedu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike