Srbin pokazao koliko voli Maradonu: Dmitrović pesmom podigao Sevilju na noge (VIDEO)

20.07.2021

14:55 >> 15:10

0

Golman orlova odabrao svetski hit

Srbin pokazao koliko voli Maradonu: Dmitrović pesmom podigao Sevilju na noge (VIDEO)
Copyright Marko Dmitrović, MN Press

Srpski reprezentativac Marko Dmitrović znao je da odabere pravu pesmu na predstavljanju pred novim saigračima u Sevilji.

Doskorašnja “jedinica” Ejbara podigao je atmosferu u sali kada je započeo sa stihovima čuvene pesme “La mano de Dios”, posvećene još za života slavnom Dijegu Armandu Maradoni.

Pomoć mu je odmah došla od Argentinaca Markosa Akunje, Alehandra Papu Gomeza i Lukasa Okamposa, da bi se onda uključili i ostali igrači.

Dmitrovićev izbor došao je i do argentinskih medija:

– Pokazalo se još jednom da naklonost Maradoni prelazi granice Argentine. Srpski golman Marko Dmitrović izveo je poznatu pesmu „La Mano de Dios“, posvećenu legendarnom igraču. Ostatak ekipe pridružio se pesmi, uključujući i trojicu argentinska fudbalera – piše list Depor.

Pesma je postala poznata 2000. godine, kada ju je Rodrigo Bueno otpevao pokojnom Maradoni, u poseti Kubi, u kojoj je u to vreme živeo pokojni as. Internacionalna slava došla je sa filmom Emira Kusturice, ali je tada naš režiser uspeo da snimi lično Maradonu kako u jednom klubu pred prijateljima i porodicom peva pesmu o sebi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike