Srbin osvojio Belgijance, pa ih rastužio: Strahinja Pavlović otkrio svoje planove za ovo leto

14.03.2021

17:17

0

Bivši igrač Partizana nema nameru da ostaje u Serkl Brižu

Srbin osvojio Belgijance, pa ih rastužio: Strahinja Pavlović otkrio svoje planove za ovo leto
Copyright Profimedia

Čelnici Serkl Briža i navijači potajno su se nadali da bi Strahinja Pavlović mogao još godinu dana da ostane na kaljenju u njihovoj ekipi. Kako stvari stoje, planovi im se ne poklapaju sa željom mladog fudbalera iz Srbije.

Pavlović je za tili čas osvojio sve simpatije ljudi u Brižu. Odbrana je s njim postala sigurnija, ali veoma često je bivši štoper Partizana davao ton igri Serkl Briža u napadu, pa je napredak ekipe i igrača u ovoj saradnji bio očigledan i veoma brz. Ipak, Pavlović ne planira da se zadržava u Belgiji kada se ova prvenstvena trka završi, a ostalo je još četiri kola.

– Želimo da zadržimo klub u prvoj ligi, to je cilj broj jedan. U svakom slučaju ćemo pokušati da pobedimo na ova poslednja četiri meča da bismo to postigli, a onda ću se vratiti u Monako i videćemo. Nadam se da ću dobiti priliku da igram. Razgovarao sam sa Polom Mičelom i Nikom Kovačem pre dolaska ovde u Serkl Briž i složili smo se da je to najbolje rešenje za mene da dođem i igram. Imam dobar odnos sa trenerom, posebno zato što govorimo isti jezik. Posle mog gola čak mi je poslao poruku da mi čestita: “Vrlo dobar Pavlo!” – rekao je Pavlović za zvanični sajt Monaka.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike