Srbin nije bio prijatan: Grci otkrili šta je Milojević rekao igračima AEK posle šokantne eliminacije od Veleža

31.07.2021

18:15 >> 18:19

0

Autor: Adam Štulić

Srpski strateg ima težak početak u atinskom klubu

Srbin nije bio prijatan: Grci otkrili šta je Milojević rekao igračima AEK posle šokantne eliminacije od Veleža
Copyright Vladan Milojević foto: Profimedia/ Geert van Erven/Orange Pictures

Veliki optimizam vladao je u AEK kada su predstavili Vladana Milojevića na mestu trenera. Nadali su se u atinskom klubu da će ih srpski stručnjak, uz određena pojačanja, približiti ravnopravnoj šampionskoj trci sa gradskim rivalima Olimpijakosom i Panatinaikosom, te solunskim PAOK, ali je hladan tuš usledio brže nego što je iko mogao i da pretpostavi.

Mostarski Velež je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, u Atini, posle boljeg izvođenja penala izbacio iz daljeg takmičenja AEK, a grčki mediji su otkrili i šta je nekadašnji trener Crvene zvede poručio svojim igračima u svlačionici „OAKA“ stadiona.

– Ne mogu da verujem! To je bila najgora mora koju sam ikada doživeo – navodno je rekao Milojević fudbalerima AEK, da bi potom na konferenciji istakao:

Pročitajte još

Ne moramo da se krijemo. Iskreno, nisam to očekivao, ali ne bojim se. Svi smo profesionalci, nije lako nositi dres AEK, koji ima dugu istoriju. Morate biti odlučni. Želim da promenim mnoge stvari, moramo sami da pronađemo put – kazao je Vladan Milojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike