Otkriveno zbog čega je Vladan Milojević ljut na upravu Al Ahlija

01.02.2021

12:30 >> 12:50

0

Autor: D. P.

Bizarni incident i izneverena obećanja dovela su do očaja nekadašnjeg trener Crvene zvezde

Otkriveno zbog čega je Vladan Milojević ljut na upravu Al Ahlija
Copyright Profimedia

Polako, ali sigurno počinje da bude jasno od čega je Vladan Milojević umoran!

Izjava data posle remija njegovog Al Ahlija u duelu sa Al Batinom (2:2) i način na koji je bivši trener Crvene zvezde reagovao na svako pitanje novinara nagovestio je da bi moglo da dođe do rastanka.

Mediji u Saudijskoj Arabiji otkrivaju i da je za Milojevićevo nezadovoljstvo krivo ponašanje uprave kluba. Tako saudijski ogrnak “Skaj sporta” prenosi da su Milojević i njegovi saradnici na dan utakmice šest sati bili bez struje (!) i da im je zbog toga bilo gotovo nemoguće da pripreme utakmicu. Razloge ostanka bez električne energije ovaj mediji ne navodi.

A ako bi tako nešto moglo da se tretira kao izolovani incident, svedočenje čoveka koji je nedavno napustio klub govori da je nešto žestoko loše u Al Ahliju.

Smenjeni sportski direktor ovog kluba, Tarik Kajal, dao je intervju saudijskim medijima u kojem je objasnio sa kakvim su se problemima susretali Milojević i on u razgovorima sa upravom kluba.

Pročitajte još

Pre prvenstva Milojević i ja smo u Kataru sreli sa članovima rukovodstva kako bismo dogovorili prelazni rok i sa kakvim ciljevima ulazimo u sezonu. Tražili smo centralnog defanzivca, a iznenadili smo se kad smo dobili krilnog igrača Samjuela Ovusua. I sve drugo što je dogovoreno ubrzo nije vredelo. Na kraju su od mene tražili da se mešam u odluke Milojevića kada je napravio seriju loših rezultata, ali pitanje je koji bi trener takvu stvar dozvolio – tvrdi Kajal koji je klub napustio posle bizarnog incidenta koji je napravio golman Al Ahlija kada je posle meča želeo da se fizički obračuna sa ljudima koji si se našli na tribinama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike