Srbin na korak od rekorda karijere: Krajinović bolji od Anduhara

11.02.2021

07:41 >> 07:44

0

Autor: Milan Nastić

Filip se plasirao u treće kolo Australijan opena

Srbin na korak od rekorda karijere: Krajinović bolji od Anduhara
Copyright Profimedia.rs

Filip Krajinović nastavio je sa dobrim partijama na Australijan openu. Srpski teniser se plasirao u treće kolo ovog grend sema, pobedivši Pabla Anduhara sa 3:1 (6:2, 5:7, 6:1, 6:4) i tako izjednaćio najbolji rezultat u karijeri što se tiče turnira u Melburnu.

Do trećeg kola Australijan opena uspeo je samo da dođe 2019. godine, a ovo mu je tek četvrti put da se domogne trećeg kola nekog grend slema.

On za najbolji plasman u karijeri igraće iz boljeg između Danila Medvedeva i Roberta Karbaljesa Baena.

Pročitajte još

Krajinović je odlično krenuo meč, brže nego što se očekivalo osvojio prvi set, i po igri očekivalo se da će lako izaći na kraj sa iskusnim Špancem.

Ipak, u drugom mnogo bolja igra, Anduhara koji je uspeo da preokrene 5:3 za srpskog igrača, i taj deo meča završi u svoju korist sa 7:5.

To nije preterano uticalo na Fiću, koji veoma brzo vraća svoju igru i treći set dobija ubedljivo, a protivniku je dozvolio da osvoji samo jedan gem.

I u četvrtom je viđena velika borba, bila je dosta preokreta, ali kad je bilo najvažnije, srpski teniser je imao bolju koncetraciju i na kraju se zasluženo plasirao u treće kolo Australijan opena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike