Srbin će biti veliki letnji hit u Italiji: Montela odgovorio na pitanje da li Vlahović vredi 40 miliona evra

24.04.2021

08:34 >> 08:45

0

Napadač Fjorentine na meti mnogih klubova, Antonio Kasano misli da Inter ima prednost

Srbin će biti veliki letnji hit u Italiji: Montela odgovorio na pitanje da li Vlahović vredi 40 miliona evra
Copyright Profimedia

Legendarni Vinćenco Montela u velikom intervjuu za “Korijere delo sport” izjavio je da se oseća pomalo zaslužnim za uspeh Dušana Vlahovića, budući da ga je jedno vreme vodio u Fjorentini.

Montela se osvrnuo na svoju epizodu sa ljubičastima, dok je njegov nekadašnji rival Antonio Kasano u intervjuu za TV stanicu “Bobo” otkrio da Inter pravi velike planove za leto u kome veliko mesto zauzima i mladi Srbin iz Fjorentine.

– Imao sam veliki sukob u Fjorentini sa Frankom Riberijem. Jednom prilikom sam ga zamenio, a on se naljutio. Odveo sam ga malo u stranu i pitao za razlog. Nije mu se svideo razgovor, pa sam mu rekao “Frank shvatam zašto te prolaze lako, možda si želeo ranije da izađeš, samo si to morao ranije da mi kažeš”. To je bio način da izgradimo odnos, sutradan sam mu smireno objasnio da je umoran i da bismo njegovim ostankom rizikovali povredu. Sada imamo sjajan odnos. Da li Vlahović vredi 40 miliona? Jak je, veoma jak! I još nije pokazao svoj pun potencijal. Srećan sam zbog njega, jer njegov uspon osećam pomalo kao i svoju zaslugu – rekao je Montela.

Kasano se uključio u spekulacije koje se svakog dana množe i kulminiraće početkom jula ako mladi Srbin ranije ne donese odluku o svojim planovima za sledeću sezonu. Trenutno ga mnogi vide u Romi ili Milanu, mada Kasano misli drugačije:

– Juve i Inter su na papiru favoriti, sa Gasperinijem se jaz smanjio i sada je manja razlika. Vlahović u Atalanti? Pratimo Inter šta će predložiti Vlahoviću.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike