Srbija plače i puca od ponosa: Mlade rukometašice pesmom proslavile srebro sa EP (VIDEO)

20.08.2021

05:39 >> 07:31

0

Emotivan dolazak iz Gruzije

Srbija plače i puca od ponosa: Mlade rukometašice pesmom proslavile srebro sa EP (VIDEO)
Copyright rss.org.rs

Ej, dragi, dragi božurove sadi, ja ću vodu, a ti koren, nek izniknu mladi.

Stihovi ove driljive pemse zvonili su beogradski pločnici pri povratku ženske kadetske rukometne reprezentacije sa Evropskog prvenstva B divizije u Gruziji.

Uglas su srpske devojčice otpevale čuvene stihovi i oduševile, pa i rasplakale Srbiju. Divne mlade sportistkinje pokazale su da su ekipa i van terena, a to je sigurno velika stvar za budućnost i pokazatelj da ćemo u godinama koje dolaze imate čemu da se radujemo i za koga, onako iz srca da navijamo.

Naše mlade rukometašice ispred Rukometnog saveza Srbije sačekala je predsednica Upravnog odbora RSS Milena Delić, koja im je čestitala na uspehu i svemu što su pokazale u Gruziji.

Srpkinje je do odličnog rezultata vodio selektor Zoran Barbulović, a ekipa (Petrović, Cvetković, Vasić, Mandić, Milošević, Klenkovski, Pantović, Bjelić, Vujnović, Nedeljković, Aćimović, Mitrović, Radević, Ćetković, Ignjatović, Činku) dala je sve od sebe na terenu.

Pročitajte još:

U prilog tome i činjenica da su golman Anja Cvetković, levo krilo Nataša Ćetković i desni bek Milica Aćimović uvrštene u najbolji tim šampionata Evrope u Gruziji.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike