Srbija je šampion PES Lige nacije! (VIDEO)

22.07.2021

16:26

0

Srbija je još jednom uspela da potvrdi svoju dominaciju na evropskoj PES sceni

Srbija je šampion PES Lige nacije! (VIDEO)
Copyright PES/Printscreen

Samo nekoliko nedelja nakon što su Stefan ”Kepa” Slavković i Marko ”Roksa” Roksić osvojili UEFA eEuro 2021, Srbija je još jednom uspela da potvrdi svoju dominaciju na evropskoj PES sceni savladavši Španiju u finalu Lige nacije, velikog turnira koji su igrao u 11v11 modu.

Veliko finale se igralo po formatu BO5, što znači da će pobednik biti ona reprezentacija koja prva dođe do 3 pobede. Naši momci su furiozno startovali, pošto su u prvom meču slavalili sa ogromnih 6-0. Drugi meč je imao dosta drugačiji tok, pa je španska reprezentacija uspela da izjednači rezultat pobedom od 2-1.

Treći meč je doneo dosta tvrdo poluvreme, jedino do sada koje smo gledali bez golova. Ipak, već u startu drugog dela, Srbija je uspela da probije odbranu Španaca i da povede sa 1-0. Do kraja meča, naši momci su postigli još dva gola, što je značilo da je Srbija ponovo povela.

U četvrtom meču je Srbija povela već nakon 15-ak minuta igre, ali se ovoga puta Španija vrlo brzo vratila. Ne samo da se vratila, već je uspela i da preokrene rezultat, samo da bi naši momci pred kraj prvog poluvremena ponovo izjednačili.

Pročitajte još

To je izgleda bio poslednji otpor “furije”, pošto je Srbija nakon toga preuzela inicijativu. Postigli smo još dva gola do kraja meča i slavlje je moglo da počne!

Ovom pobedom su dokazali da im ove godine niko nije ravan kada je u pitanju PES, a već narednom meseca će imati novu priliku to i da dokažu, kada Srbija bude poslala najboljeg reprezentativca na nacionalni kup u Ukrajinu.

Snimak ovog finala možete pogledati u prilogu ispod ili na kanalima Arena Sporta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike