Spektakularan doček na Marakani: Baklje i pesma "delija" za junake sa San Sira (FOTO, VIDEO)

26.02.2021

15:44 >> 17:34

0

Pristalice crveno-belih u čast igrača i stručnog štaba pželele dobrodošlicu u svom stilu

Spektakularan doček na Marakani: Baklje i pesma "delija" za junake sa San Sira (FOTO, VIDEO)
Copyright N. St.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekani su na Marakani kao pobednici. Uz baklje, dimne bombe i pesmu nekoliko stotine navijača upriličilo je dobrodošlicu ekspediciji Crvene zvezde koja je stigla autubosm sa aerodroma Nikola Tesla.

Spektakularni doček počeo je i pre pojave autubusa u Ljutice Bogdana, ali je sve proključalo kada su ga najvernije pristalice zapazile na stotinu metara od kapije. Tada je počelo da gori pirotehnika sa svih strana, a kulminacija dobrodošlice dogodila se pri prolasku kroz kapiju.

Atmosfera je bila kao posle velikih pobeda, što je bio način da “delije” zahvale kompletnoj ekipi na sjajnoj igri i borbenosti prikazanoj na San Siru, čime su ih učinili ponosnim kao da su izborili plasman u osminu finala Lige . Navijači su se stacionirale na tribinama pomoćnog terena ispod severne tribine, dok su ih igrači i stručni štab Dejana Stankovića gledali sa centra igrališta.

Pročitajte još

Da bi se odužili navijačima na prelepom dočeku, trener Stanković i Pavkov su simulirali izvođenje poslednjeg kornera kojeg je psrečio španski sudija Manzano. Pavkov je pogodio, a onda je krenula pesma “Hej, Pavkov …”

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike