Spartak sprema superligašku bombu! Stiže nekadašnje krilo Partizana, on će biti veliko pojačanje

30.08.2021

12:18

0

Vraća se u srpski fudbal posle četiri godine pečalbe

Spartak sprema superligašku bombu! Stiže nekadašnje krilo Partizana, on će biti veliko pojačanje
Copyright Nemanja Mihajlović, MN Press

Navijači čekaju pojačanja i promene u redovima Crvene zvezde i Partizana, ali u njihovoj senci pravu superligašku bombu pravi subotički Spartak! 

Kako piše Mozzartsport, Spartak je u poodmakloj fazi pregovora sa nekadašnjim krilom Rada i Partizana Nemanjom Mihajlovićem! 

Prema ovom izvoru, popularni “Neca” bi već u utorak trebalo da potpiše višegodišnji ugovor. On dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je početkom avgusta istekao ugovor sa turskim drugoligašem Bolusporom.  

Ovaj 25-godišnji igrač biće sigurno veliko pojačanje za tim Vladimira Buača. 

Posle odličnih šest meseci u dresu Partizana Nemanja Mihajlović je leta 2017. godine otišao holandski Herenven za 1,7 miliona evra. Tamo je odigrao 26 utakmica, postigao tri gola i pet puta asistirao, ali nije uspeo da se nametne. 

Posle toga se preselio u Arku, na zimu 2020. U Poljskoj se zadržao samo sedam meseci. Pokušao je u Turskoj gde je branio boje Boluspora i Balikešira, ali nije ostavio zapažen učinak. 

Dolazak u Spartak, posle kontakta sa ljudima iz Subotice, ispostavio se kao realna opcija. Krilnom fudbaleru je potreban kontinuitet utakmica i novi zalet, kako bi izdejstvovao transfer u neku jaču ligu. 

Nemanja Mihajlović je rođen 1996. godine. Bio je standardni član mlade reprezentacije Srbije i neko ko je bio projektovan kao potencijal za A tim. 

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzartsport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike