Šokiran sam! Nikada me ranije auto nije udario u glavu: Hamilton o udesu u Monci (VIDEO)

14.09.2021

06:50 >> 06:55

0

Ferštapen najašio na Britanca u Italiji

Šokiran sam! Nikada me ranije auto nije udario u glavu: Hamilton o udesu u Monci (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube

Udes koji su imali Maks Ferštapen i Luis Hamilton u Monci svakako je jedan od onih iz kategorije “jezivo”, ali sa srećnim ishodom.

Sedmostruki svetski šampion, Britanac iz Mercedesa opisao je kako je on doživeo i preživeo trenutke kada mu se rival popeo na bolid.

– Imao sam veliku sreću i zahvaljujem bogu na postojanju “oreol” (zaštitni deo na bolidu). Samo me je to spasilo jer mi je zaštitilo potiljak. Nikada me ranije auto nije udario u glavu i bio sam šokiran. Vidi se na snimcima da mi je udarac značajno pomerio glavu – u dahu je ispričao Hamilton svoju traumu, pa zaključio:

– Zahvalan sam što sam živ. Osećam se blagosloveno. Kao da me je u tom trenutku neko čuvao. Vozim već dugi niz godina i svakodnevno sam svoj život dovodio u opasnost… Meutim, tek kada se suočite sa ovakvim nečim počnete da razmišljate o svom načinu životu i shvatite koliko smo zarpavo krhki.

pročitajte još:

Epilog udesa je kazna za Maksa Ferštapena, inače vodećeg u generalnom plasmanu upravo ispred Halimtona, koji će narednu trku za Veliku nagradu Rusije početi sa odzeta tri boda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike