Snimljeno skandalozno ponašanje Škota: Čovek koji je srušio Srbiju u baražu završio iza rešetaka (VIDEO)

11.05.2021

11:30 >> 12:00

0

Igrač Šefilda pretukao jednog mladića koji je sve snimio telefonom

Snimljeno skandalozno ponašanje Škota: Čovek koji je srušio Srbiju u baražu završio iza rešetaka (VIDEO)
Copyright MN Press

Pripadnici policije severnog Jorkšira uhapsili su u ponedeljak uveče fudbalera Šefild junajteda Olivera Mekburnija pod sumjom da je pretukao 21-godišnjeg momka tokom vikenda.

Snimak prebijanja ubrzo je po objavljivanju preplavio društvene mreže, a četvrti najskuplji fudbaler u istoriji Šefild junajteda porepoznat je kao siledžija koji napada momka sa telefonom, a zatim gaženjem aparata pokušava da ga uništi.

Mekburni je noć između ponedeljka i utorka proveo u pritvoru, uz kratko saopštenje policije da je priveden 24-godišnjak bez navođenja njegovog imena. Četvrti najskuplji igrač u istoriji Šefild Junajteda, Oliver Mekburni je u Šefild stigao 2019. godine za 19.000.000 evra. Posle neuspele sezone u Premijer ligi sa samo jednim golom i jednom asistencijom u 23 nastupa, reprezentativac Škotske našao se na naslovnim stranicama zbog nasilja.

Prošlog jula naloženo mu je zbog brze vožnje da plati kaznu od 33.000 evra, a u januaru 2020. godine upozoren je od strane engleske FA zbog nepristojnih gestikulacija i skandiranja sa tribine na utakmici svog bivšeg kluba Svonsija.

Pročitajte još

Mekburni je standardni igrač Škotske i strelac gola iz penala na baraž susretu sa našom selekcijom prošlog novembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike