Saznajemo ko će pomoći Đokoviću da se pripremi za Australijan open

30.11.2020

20:33 >> 20:40

0

Autor: Milan Nastić

Prema nezvaničim informacijama moguće je da će u Beogradu biti organizovan trening kamp na kome bi učešće uzeli neki od najpoznatijih igrača

Saznajemo ko će pomoći Đokoviću da se pripremi za Australijan open
Copyright Tanju/AP/ Photo/Andy Wong/

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pripreme za predstojeću sezonu počinje sredinom decembra, a do tada će zajedno sa porodicom obilaziti Srbiju i upoznavati lepote svoje zemlje.

Kako saznaje 24sedam Nole će pripreme početi u Beogradu i u glavnom gradu Srbije će trenirati u svom sportskom centru na “25. maju”. U pripremama će mu pomagati Viktor Troicki, koji planira da ostane u Beogradu sve do početka nove sezone.

Novak nastavlja da upoznaje prirodne lepote Srbije

Inače, Trocki, nekada 12 igrač sveta, danas je počeo da se sprema za novu sezonu, kako bi u što boljoj formi dočekao start takmičenja u 2021. godini. Pored njih dvojice, očekuje se da u Novakovom kampu ove zime bude i dosta drugih igrača širom sveta, ali i trenera koji će voditi računa o svima njima.

A dok ne krene sa pripremama Đoković će zajedno sa porodicom obilaziti Srbiju, kako bi deci Stefanu i Tari što više približio svoju zemlju. Podsetimo, do sada je posetio manastir na Fruškoj Gori, zatim se preslio u Zapadnu Srbiju, gde je obišao planinu Tara, kao i Perućko i Zaovinsko jezero.

Nakon toga je porodica Đokovića bila i na Drini, ali tu mu se ne završava njegova putovanja. Očekuje se, dok ne počne pripeme, da još neke delove Srbije poseti i tako u potpunosti ostvari svoj veliki san, a to je da upozna na najbolji način svoju zemlju, jer to prethonih godiina zbog obaveza nije imao priliku.

Novak broji sitno do dana kada će pasti Federer

I prvi igrač sveta, nije krio zadovoiljstvo što je imao priliku da poseti Taru, jednu od najlepših planina u Srbiji.

– Blagoslovljeni smo što dolazimo iz prelepe zemlje, koja nudi skrivene dragulje poput ove divne planine Tara. Naša ćerka je delimično dobila ime zbog nje i ove divlje, ali i pelepe prirode. Drago mi je što sve ovo ima priliku da upozna i moja porodica – poručio je pre nekoliko dana na svom Tviteru Đoković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike