Saznajemo: Denis Stojković traži raskid ugovora sa Partizanom

20.01.2021

14:29 >> 14:44

0

Mladi fudbaler crno-belih nije otputovao na pripreme sa prvim timom odlukom trenera Stanojevića

Saznajemo: Denis Stojković traži raskid ugovora sa Partizanom
Copyright MN Press

Kako 24sedam saznaje Denis Stojković će narednih dana potražiti od uprave Partizana raskid ugovora. Ne zna se tačno po kom osnovu će Stojković zatražiti čiste papire, ako su sve finansijske obaveze na vreme izvršene prema njemu.

Pročitajte još

Iz kluba uveravaju da se plate redovno isplaćuju, pa je jasno da pitanje nezadovoljstva mladog igrača nije finansijske prirode, već to što je trener Aleksandar Stanojević odlučio da njega i vršnjaka Nikolu Čolića ne povede na pripreme u Turskoj. Stanojević je preporučio da se obojica tokom zime presele u neki od superligaških klubova kao pozajmljeni igrači, gde bi dobili priliku da više nastupaju.

Očigledno da se ovakav stav trenera nije dopao Stojkoviću i njegovim zastupnicima. Mladi fudbaler rođen je 2002. godine, stigao je u Humsku prošle zime kada su ga čelnici kluba i tadašnji stručni štab crno-belih primetili na pripremama u Turskoj sa drugim timom moskovske Lokomotive. Celo proleće je radio i trenirao na Teleoptiku kao slobodan igrač, da bi u letos potpisao četvorogodišnji ugovor sa crno-belima.

Na sedam mečeva odigrao je sakupio je ukupno 180 minuta i za to vreme zabeležio je jednu asistenciju. Igra na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera, a konkurenti će mu biti Sejduba Suma i Filip Holender. Stojković je prošao školu Torina i Juventusa, a neko vreme je boravio u Lincu, Olimpiji i još nekoliko evropskih klubova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike