Sastanak ili otkaz selektoru zbog debakla u Sevilji: FS Nemačke i Joakim Lev "oči u oči" 4. decembra

23.11.2020

09:39 >> 09:45

0

Nemački savez pozvao iskusnog stručnjaka da raspravljaju na temu poraza od Španije, ali i Mundijala u Rusiji 2018. godine

Sastanak ili otkaz selektoru zbog debakla u Sevilji: FS Nemačke i Joakim Lev "oči u oči" 4. decembra
Copyright Profimedia

Vođstvo Fudbalskog saveza Nemačke obavestilo je javnost u ponedeljak ujutru da su selektor reprezentacije Joakim Lev i direktor nacionalnog tima Oliver Birof pozvani na razgovor 4. decembra kako bi zajedno razmotrili razloge teškog poraza od Španije u Sevilji (6:0).

Pročitajte još: Bivši Zvezdin trener čuva se u Riju od korone i zalutalih metaka

Izgleda da je i Nemce izdalo strpljenje, budući da su u svom obaveštenju ovom dvojcu zatražili da pripreme analizu neuspeha u Rusiji na Mundijalu 2018. godine, što može da ukaže i na to da će Lev i Birof dobiti još jednu šansu, a možda će ovi razgovori biti uvod u pregovore o raskidu saradnje. U DFB (FS Nemačke) su saglasni da su obojica dobili dovoljno vremena da pripreme svoju analizu:

– Dobili ste vreme da biste sportski analizirali uzroke ubedljivog poraza u Sevilji i lično da biste rešili svoje razočaranje. DFB će u odgovarajućem vremenu pružiti sve informacije o rezultatima ovog sastanka i sledećim koracima – kaže se u poruci DFB.

Pročitajte još: Napuštala je odbojku, blistala u košarci, na fudbalu su je zvali Žigić, a u pauzi je vodila Rome u školu

Lev je doživeo teške kritike posle meča u Ligi nacija protiv Španije, uprkos podršci koju je dobio od predsednika DFB Frica Kelera neposredno po završetku meča.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike