Sahrana Radomira Antića sledeće subote u Užicu: Srbija se oprašta od istinske legende

10.07.2021

11:02 >> 13:15

0

Legendarni srpski fudbalski stručnjak večni mir će pronaći u voljenom gradu

Sahrana Radomira Antića sledeće subote u Užicu: Srbija se oprašta od istinske legende
Radomir Antić - Copyright MN Press

Urna sa posmrtnim ostacima Radomira Antića, našeg proslavljenog fudbalera, trenera i selektora, doneta je u Srbiju 15 meseci nakon njegove smrti u Madridu.

Porodica čuvenog Mistera, supruga Vesna, ćerka Ana, sin Dušan, unuci Radomir, Marko, Ivana i Petra, rodbina i mnogobrojni prijatelji će ispratiti Antića na sahrani 17. jula u 11.00 na Gradskom groblju Dovarje u Užicu. Dan ranije će u zgradi pozorišta grad Užice organizovati komemorativni skup.

– Pre 15 meseci nas je napustio stub naše porodice, najbolji suprug, otac i deka na svetu. Mi još ne možemo da nađemo prave reči da opišemo šok i bol koje smo osetili 6. aprila prošle godine i koji na isti način osećamo i danas. Hvala svim iskrenim prijateljima i poštovaocima Radomirovog dela koji su sa svih strana sveta poslali reči utehe i podrške našoj porodici. Nažalost, punih 15 meseci nismo mogli da organizujemo sahranu u Srbiji. Radomir je kremiran prošle godine u Madridu i tek kada je epidemiološka situacija sa virusom korona to dozvolila, mi smo u prilici da organizujemo sahranu u Užicu – rekao je Radomirov sin Dušan, prenose “Novosti”.

Unuci Radomira Antića, supruga Vera i sin Dušan na svečanosti Atletiko Madrida/Privatna arhiva

Radomir Antić je jedini trener na sevtu koji je vodio tri španska giganta – Real, Barselonu i Atletiko. Preminuo je 6. aprila 2020. godine u 72. godini života.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike