Ronaldo se smorio u Juventusu, zato je i otišao: Legendarni MMA borac otkrio pozadinu velikog transfera

08.09.2021

17:52 >> 18:00

0

Habib Nurmagomedov i Kristijano su veliki prijatelji

Ronaldo se smorio u Juventusu, zato je i otišao: Legendarni MMA borac otkrio pozadinu velikog transfera
Copyright Printscreen/Twitter

Prelazak Kristijana Ronalda u Mančester junajted iz Juventusa jedan je od dva najzvučnija transfera u letnjem prelaznom roku.

Sa povratkom Portugalca na Old Traford može da se meri (i da ponese zvanje najvećeg transfera) samo dolazak Lionela Mesija u PSŽ iz Barselone.

Način na koji je Ronaldo stigao u Junajted bio je posebno zanimljiv, podsetimo već je bio viđen u Mančester sitiju, ali su se mnogi pitali zbog čega je odlučio da napusti redove Stare dame iz Torina, posebno pošto su u prethodnoj sezoni ostali bez titule.

Razlog je zapravo jednostavan, a otkrio ga je čuvani MMA borac Habib Nurmagomedov, inače veliki prijatelj Kristijana Ronalda.

– Ne želim da otkrivam naš privatni razgovor, ali između ostalog mi je rekao da mu je dosadno u Italiji i da ima želju da se preseli u Englesku – rekao je Habib za sport24 i dodao:

– Ni ja sam nisam ljubitej italijanskog fudbala, dok u Premijer ligi svaka ekipa može da ponudi pravi šou.

Nurmagomedov je dobio i jedno od najčešće postavljanih pitanja u svetu fudbala – ko je bolji Mesi ili Ronaldo, pa pronašao filozofski odgovor da su obojica odlični igrači, ali i da je Portuglaca harizmatičniji.

pročitajte još:

– Kristijano je na vrhu već 17 godina. Još 2004. bio je u finalu Evropskog prvenstva, a sada je 2021. i još je u samom vrhu. Nikada u fudbalu nije bilo takvih pojava… Mislim da je Mesi na svom vrhuncu već oko 12 godina, a Kristijano 17 – ipak je svoj “glas” Habib dao Ronaldu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike