Ronaldo jednim potezom izbio Koka-Koli milijarde iz džepa!

15.06.2021

17:55 >> 18:04

0

Autor: Adam Štulić

Deonice gaziranog pića za samo pola sata zabeležile pad od 0.9 posto

Ronaldo jednim potezom izbio Koka-Koli milijarde iz džepa!
Copyright MN Press

Potez Kristijana Ronalda na konferenciji za medije uoči meča sa Mađarskom dva dana je jedna od top tema u svetskim medijima.

Podsetimo, portugalski superstar je izazvao pravu buru kada je sa stola sklonio dve flašice Koka-Kole i zamenio ih s vodom.

Potez Kristijana, koji je na današnjem meču protiv Mađarske ušao u istoriju evropskog fudbala, je u veoma kratkom vremenskom roku učinio da deonice Koka-Kole izgube čak četiri milijarde dolara.

Naime, kada su se berze u Evropi otvorile u 15 časova, jedna deonica Koka-Kole je koštala 56.10 dolara, a samo pola sata kasnije, posle Ronaldovog poteza, vrednost je pala na 55.22 dolara.

To znači da je za samo pola sata zabeležen pad od 0,9 posto, što znači da je vrednost Koka-Kole s 242 milijarde dolara pala na 238 milijardi.

Znajući za averziju Ronalda prema gaziranim sokovima i sklonost zdravom životu, ovaj potez i ne čudi. Nedavno je Portugalac izjavio da je ljut na svog desetogodišnjeg sina zbog Koka-Kole.

– Ljuti me što je pije, svađam se s njim kad jede čips, krompiriće i sve to. Čak me i moja mala deca pogledaju kad jedu čokoladu – rekao je Kristijano prošle godine.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike