Rekonstrukcija u Torinu: Srbin u centru svih planova

14.04.2021

07:38

0

Autor: D. B.

Posle vesti da Real planira da krene u akciju, stižu nova saznanja

Rekonstrukcija u Torinu: Srbin u centru svih planova
Copyright Profimedia

Italiju je juče “zapalila” vest da je su počeli tajni pregovori Lacija i Real Madrida oko transfera Sergeja Milinković Savića u redove “kraljevskog kluba”.

A sada stiže novo saznanje iz Italije – u trku se uključio Juventus i spreman je da Sergeja plati 80.000.000 evra.

Italijanski mediji pišu da je uprava “stare dame” iz Torina označila Sergeja kao igrača koji bi bio idealan da ih pojača pošto su razočarani učinkom Arona Remzija. Velšanin je igrač koji je u Juve stigao 2019. godine i nije mnogo toga pokazao, a pošto se šuška da bi pojedini engleski klubovi mogli da pošalju ponudu za Adrijena Rabioa jasno je da će crno-belima biti neophodna sveža krv u veznom redu.

Objašnjenjo je i da bi novac za transfer Sergeja, a poznato je da je predsednik Lacija, Klaudio Lotito odlučan u nameri da dobije najmanje 80 miliona evra, bio prikupljen prodajama pojedinih igrača, a navodno prostora za mnogo cenjkanja nema pošto je Milinković Savić na listi želja i Intera.

Navodi se i da bi Juventus mogao da rekonstruiše tim dovođenjem Mojza Kina koji je pod ugovorom sa Evertonom, ali igra kao pozajmljeni igrač u PSŽ-u, tako što bi klubu iz Liverpula osim novca dao i Remzija.

Pročitajte još

I dalje traju i spekulacije da li će Kristijano Ronaldo napustiti Torino. Poslednja glasina govori da bi njegova sledeća destinacija mogao da bude Pariz i da bi novi član Juventusa mogao da postane Mauro Ikardi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike