Real Sosijedad "spakovao" trofej Primere za put na "Metropolitano"

01.03.2021

22:44

0

Autor: Adam Štulić

Madridski Real golom u 89. minutu izbegao poraz na Alfredo di Stefanu

Real Sosijedad "spakovao" trofej Primere za put na "Metropolitano"
Copyright

Zapretio je madridski Real gradskom rivalu i lideru Primere Atletiku, ali izgleda da izabranici Zinedina Zidana, ipak, nemaju snage da naprave još jedan preokret i odbrane tron u Primeri. Na “Alfredo di Stefanu”, “kraljevski klub” je u samoj završnici meča uspeo da ostane neporažen protiv Real Sosijedada – 1:1 (0:0).

Madriđani su duel sa imenjakom iz San Sebastijana ušli sa četiri vezana trijumfa i šest bodova manje od “jorgandžija”, koji će posle ovog remija, u zaostalom meču sa Atletik Bilbaoom na svom stadionu, imati priliku da Realu i Barseloni pobegu na osam bodova prednosti.

Bez udarnih snaga Benzeme, Ramosa, Karvahala i Azara, bilo je samo pitanje vremena kada će se puleni legendarnog Francuza “okliznuti”, a to se na njihovu žalost dogodilo u veoma bitno delu sezone za ishod šampionske trke.

Pročitajte još

Posle prvih 45 minuta u kojima nije bilo golova, gosti su poveli preko Portua u 55. minutu, koji je nepuna dva minuta kasnije u ulozi asistenta mogao da zapečati sudbinu Reala. Ipak, Isak je malo zakasnio na njegovo dodavanje posle greške Kurtoe i Nača, što su fudbaleri “kraljevskog kluba” kaznili i u 89. minutu preko Vinisijusa, koji je golom na svom 100. meču u belom dresu omogućio Realu da barem ostane neporažen.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike