Promenu na klupi, prati smena u FSS: Milojević prihvatio ponudu da sedne na klupu "orlova" uz jedan uslov

06.12.2020

07:51 >> 07:54

0

Autor: Adam Štulić

Strateg Al Ahlija ne želi da sarađuje sa Vladimirom Matijaševićem

Promenu na klupi, prati smena u FSS: Milojević prihvatio ponudu da sedne na klupu "orlova" uz jedan uslov
Copyright MN Press

Prođe i druga decenija bez Srbije na fudbalskom prvenstvu Evrope, a za to će, kao i svaki put dosad, cenu platiti selektor. Sve je izvesnije da će Ljubiša Tumbaković napustiti klupu Srbije, a najbliži njegovom mestu trenutno je Vladan Milojević.

Kako piše “Sportski žurnal”, nekadašnji strateg Crvene zvezde prihvatio je ponudu FSS i biće imenovan za novog šefa struke reprezentacije Srbije, ukoliko se ispune uslovi koje je postavio.

Prvo je neophodno da srpska kuća fudbala plati obeštećenje Al Ahliju, koji je nedavno i demantovao da Milojević odlazi, a potom i najvažnije – da se reši pitanje sportskog direktora.

Milojević na klupi Srbije? Al Ahli eskpresno reagovao

To je veći kamen spoticanja pošto je FSS već pružio podršku Vladimiru Matijaševiću na toj funkciji, a “Žurnal” piše da Milojević nikako ne želi da sarađuje s njim, jer nisu u dobrim odnosima još iz perioda iz Čukaričkog.

Navodno, Milojević i Matijašević razmiomišli su se posle osvajanja Kupa Srbije (2015. godine), mladi strateg je ubrzo otišao iz kluba,zbog čega na novoj funkciji ne želi da ima nikakve dodirne tačke sa Matijaševićem.

Da li će poraz od “fenjeraša” ubrzati povratak u Srbiju: Milojevićev Al Ahli primio tri gola za 15 minuta!

Novog selektora trebalo bi da predloži zamenik predsednika FSS Marko Pantelić, a pored Milojevića još tri imena su u igri.

Spominju se Slaviša Jokanović i Veljko Paunović koji imaju takođe ugovore u Kataru i Engleskoj, odnosno Ivan Jovanović (bivši trener APOEL), koji je bez angažmana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike