Probila led: Počele Olimpijske igre za srpske sportiste

23.07.2021

05:58 >> 07:38

0

Autor: Milan Nastić

Jovana Arsić se plasirala u četvrtfinalu veslanja u skifu

Probila led: Počele Olimpijske igre za srpske sportiste
Copyright Profimedia.rs

Počele su Olimpijske igre srpske sportiste. Prva je izašla naša veslačica u skifu Jovana Arsić koja je uspela da se plasira četvrrfinale, i u ponedeljek je očekuje borba za plasman u polufinale.

Pročitajte još

Ona je u svojoj kvalifikacionoj grupi završila na trećoj poziciji sa 7,46, dok se pre nje na cilj stigle takmičarke iz Novog Zelenda i Holandije, Ema Tvig i Sofi Sving.

– Zadovoljna sam kako sam odveslala trku. U ponedeljak me očekuje četvtrfinale, ovo je bio dobar početak. Imam mnogo snage, tako da se nadam da ću da opravdam očekivanja i da ću se plasirati u polufinale. To mi je sledeći cilj – izjavila je Jovana Arsić posle trke.

Srpska veslačica se osvrnula i na uslove na Olimpijskim igrama, napominjući da im je karantin umnogome poremetio planove.

– Ovo je bilo upoznavanje sa stazom i konkurencijom, dobro je prošlo. Karantin nam je sve otežao, zbog toga sam imala tremu. Izgubili smo više od dve nedelje veslanja, a ovde je svaki trening bitan. Dobro je sve prošlo za moje standarde –  zaključila je Jovana Arsić.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike