Primer odgovornosti: Kompletan tim KK Partizan se vakciniše

10.04.2021

11:17

0

Autor: D. B.

Crno-beli pozivaju sve građane da urade isto

Primer odgovornosti: Kompletan tim KK Partizan se vakciniše
Copyright MN Press

Samo odgovornost može da pomogne čitavoj Srbiji u ovim danima u kojima svi vode veliku bitku protiv koronavirusa.

Primer odgovornog ponašanja daće i KK Partizan. Svi prvotimci i članovi stručnog štaba Partizan NIS, vakcinisaće se u ponedeljak 12. aprila.

Pauzu između mečeva u ABA ligi, crno-beli su iskoristili za imunuzaciju, pa će u poslepodnevnim časovima primiti vakcine u Institutu “dr Milan Jovanović Batut”.

24sedam/Katarina Mihajlović

Iskoristili smo prvi pogodan trenutak za vakcinaciju igrača i članova stručnog štaba, što smatramo veoma važnim kako za svakoga od njih pojedinačno, tako i pred nastavak sezone. Istovremeno, želimo da ovim činom pozovemo sve naše sugrađane da se vakcinišu i na taj način zaštite sebe i svoju okolinu i pomognu čitavom društvu da što pre pobedimo ovu pandemiju, odnosno vratimo se normalnom životu – objasnio je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

Prvi čovek crno-beli nije propustio priliku da zahvali svima u Institutu “dr Milan Jovanović Batut”.

– Ovom prilikom, želim da se u ime KK Partizan NIS zahvalim Institutu “dr Milan Jovanović Batut” i vd direktorki, dr Verici Jovanović na tome što su nam nebrojeno puta od početka pandemije izašli u susret i pomagali da što lakše prebrodimo sve komplikacije koje nam je pandemija donela. Saradnja koju imamo sa Institutom, ove sezone nam je bila od neprocenjivog značaja – poručio je Ostoja Mijailović.

Pročitajte još

Osim što ovim činom rade na imunizaciji ekipe, crno-beli ovim činom žele i da pošalju poziv građanima Srbije da se vakcinišu i na taj način daju svoj doprinos u borbi protiv pandemije virusa koja čitavom svetu zadaje velike probleme već više od godinu dana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike