Mijailović: Poslednji put pričam o prethodnoj sezoni, sada gledamo samo u budućnost

16.03.2021

12:07 >> 12:44

0

Autor: M. R.

Predsednik Partizana zatvorio priču o prošloj takmičarskoj godini

Mijailović: Poslednji put pričam o prethodnoj sezoni, sada gledamo samo u budućnost
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je danas predstavio novog saradnika. Zoran Savić je preuzeo odelo sportskog direktora, a tom prilikom je prvi čovek Partizana želeo da zatvori priču o prethodnoj sezoni i okrene novo poglavlje u Humskoj.

Pročitajte još

– Na ovoj konferenciji bi trebalo da predstavimo Zorana Savića, ali ne treba ga posebno ni predstavljati – rekao je Mijailović. – Poznat je u svetu košarke, mnogo toga je radio u košarkaškom svetu, i kao sportski direktor i kao menadžer, mnogo toga je učinio za jugoslovensku košarku. Verovatno najviše kao igrač.

Osvrnuo se zatim na sve što se izdešavalo u prošlosti.

24sedam/Katarina Mihajlović

– Samo još jednom ću govoriti o prethodnoj sezoni. Jedna od najnesrećnijih u istoriji Partizana, pored svih ulaganja i napora koje smo uložili. Onakav prekid sezone pre godinu dana je jedna loša situacija koja se desila za klub. Ova sezona je posledica prošle sezone. Prekinuta je kada smo u svim takmičenjima bili prvi, kada je trebalo da materijalizujemo sve i vratimo se u Evroligu na velika vrata.

Rasplet prethodne takmičarske godine doveo je i do nezadovoljstva kod pojedinih igrača, koji su planirali da igraju u najelitnijem evropskom takmičenju.

– Imali smo ugovore koji su bili potpisani za ovu sezonu, a igrači su ušli sa lošim mentalnim stanjem. Očekivali su da će igrati Evroligu… Neki igrači su otišli, neki ostali, sad se okrećemo novoj filozofiji. Ja sam i najavio pre više od mesec dana, sada gledamo samo u budućnost, nećemo se vraćati u prošlost.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike