Portugalski "Žogo" napravio neverovatno poređenje i spojio nemoguće: Benfika hoće srpskog Šaćirija

27.04.2021

08:02 >> 08:08

0

Omladinac Crvene zvezde posle Sitija na meti i lisabonskog giganta

Portugalski "Žogo" napravio neverovatno poređenje i spojio nemoguće: Benfika hoće srpskog Šaćirija
Copyright Printscreen

Priča oko mladog Andrije Radulovića postaje sve zanimljivija, jer talentovani tinejdžer Crvene zvezde iako ne igra privlači pažnju najvećih evropskih klubova.

Portugalski “Žogo” piše da je Benfika sledeći klub koji bi rado u svom rosteru video krilnog fudbalera crveno-belih. Pre lisabonskog giganta interesovanje su pokazali iz Mančester sitija, a da stvar bude zanimljivija, tokom ove sezone moglo je da se na prste jedne ruke prebroje šanse kada su skauti mogli da ga vide na delu.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković pokušao je da ga uključi u rad sa profesionalcima, da bi na kraju jesenjeg dela sezone saopštio odluku igraču i vođstvu kluba da bi za njegov razvoj ipak bilo najbolje da minute skuplja u slabijoj konkurenciji kao što je Grafičar. Uprkos toj preporuci, Radulović je odbio preseljenje u redove drugoligaša, pa je po kazni završio u omladinskoj U19 ekipi crveno-belih, gde, takođe, nije mnogo igrao tokom prolećnog dela prvenstva.

Pročitajte još

Bez obzira što je gotovo godinu dana izgubio tražeći sebe u svetu odraslih, to mu očigledno nije odmoglo da postane jedan od najtraženijih igrača iz Srbije. “Žogo” piše da Radulović igrom podseća na Džerdana Šaćirija iz Liverpula, zbog sličnog rasta i topovskog udarca levom nogom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike