Portugalci u frci pred Srbiju: Otpao Rui Patrisio, Pepe povređen, još četvorica neizvesna

20.03.2021

20:28 >> 20:30

0

Tim Fernanda Santosa igra u Beogradu 27. marta, ali sada se suočava sa ogromnim kadrovskim problemima

Portugalci u frci pred Srbiju: Otpao Rui Patrisio, Pepe povređen, još četvorica neizvesna
Copyright Tanjug/Laurence Griffiths/Pool via AP

Fernando Santos ne spava mirno! Selektor Portugala mogao bi da ostane i bez čoveka koji čini stub odbrane, iskusnog štopera Pepea, pošto je on na prvenstvenoj utakmici protiv Portimonensea napustio igru u 23. minutu.

Defanzivac Portoa uhvatio se za list desne noge i odmah je zatražio izmenu, pa će naknadno biti objavljeno šta je tačno uzrok njegovog izlaska iz igre i koliko će trajati oporavak. Osim statusa Pepea, Santosa brine i status njegovih reprezentativaca iz francuskog prvenstva. Kao kod i nas, Portugalcima su pod znakom pitanja Antoni Lopez (Lion), Danilo (PSŽ), Žoze Fonte i Renato Sančez (Lil). Iskusni Fonte nije preterani optimista:

– Izgleda mi da nećemo igrati protiv Srbije. Moraćemo da ostanemo u “balonu”, možda ćemo biti u Italiji, a zatim idemo pravo u Luksemburg. Moramo sačekati i videti šta će oni odlučiti, treba pronaći najbolje rešenje za sve, jer je teško igračima da podnesu zabranu igranja za svoju reprezentaciju – rekao je Fonte.

Pročitajte još

Tokom dana Santos je bio prinuđen da se definitivno odrekne usluga prvog golmana Rujia Patrisija i da umesto njega naknadno pozove Žozea Saa iz Olimpijakosa. Patrisio se još nije oporavio od povrede zadobijene na meču Premijer lige njegovom Vulverhemptona sa Liverpulom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike