Porodična nesreća udaljila golgetara od povratka na Banjicu

11.01.2021

08:38

0

Autor: D. B.

Andrija Kaluđerović još nije rešio da li se vraća u srpski fudbal

Porodična nesreća udaljila golgetara od povratka na Banjicu
Copyright MN Press

Nekada postoje stvari koje su bitnije od fudbala. Nekada postoje situacije koje znaju da pokvare svaki plan koji čovek napravi. U takvoj situaciji nalazi se Andrija Kaluđerović.

Čovek koji je otoletvorenje reči “golgeter” trebalo je da se vrati u klub čije je boje branio godinama. U fudbalski klub Rad. Međutim, život nekada podeli partiju karata sa kojima je teško da se igra.

Pročitajte još

– Imam aktivan ugovor sa litvanskim Žalgirisom. Nažalost, pre par dana doživeo sam nesreću sa sinom. Teže je povređen i čeka ga ozbiljan oporavak. Od toga zavisi šta će mi biti sledeći koraci u karijeri. Ako ne bude mogao da putuje sa mnom u inostranstvo neću se vraćati u Litvaniju, već ću ostati da igram u SRbiji. Rad je moj klub, moja druga kuća i uvek je opcija kada je povratak u otadžbinu u putanju. Ali, prvo moram da razgovaram sa ljudima iz Žalgirisa – otkrio je Kaluđervić, a prenosi “Sportski žurnal”.

Gde god da Kaluđerović zaigra u nastavku sezone, najvažnije je da mu se sin oporavi. Golova je u karijeri dovoljno postigao.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike