Pobednika će odlučiti detalji: Šta od finala Kupa očekuju Stanković i Stanojević?

25.05.2021

16:27 >> 19:30

0

Autor: Adam Štulić

Treneri Crvene zvezde i Partizana o duelu za poslednji trofej u sezoni

Pobednika će odlučiti detalji: Šta od finala Kupa očekuju Stanković i Stanojević?
Copyright MN Press

Stara trenerska floskula da pobednika u večitom derbiju ne odlučuje bolja forma tima ili veći kvalitet igrača, aktuelna je i pred večerašnji derbi meč Partizana i Crvene zvezde u finalu kupa Srbije (19, TV Arena sport 1).

Uz to, trener crno-belih Aleksandar Stanojević naglašava da će trijumf u ovom takmičenju ostvari tim koji više pažnje bude pridavao detaljima.

 – Mnogi detalji utiču na to ko će pobediti u večerašnjem susretu, a ja se nadam da to neće biti domaćinstvo. Mi spremno dočekujemo ovaj meč, iako imamo određenih problema u timu, pa smo morali da modifikujemo tim i igru, ali verujem da možemo da ostvarimo pobedu. Daćemo sve od sebe da naši navijači koji večera sneće biti na tribinama osete tu emociju i da ćemo se zajedno radovati – rekao je Stanojević za TV Arena sport

Na njegove reči se nadovezao i trener Crvene zvezde Dejan Stanković, koji takođe veruje da će pobednika odlučiti sitnice.

 – Titulu smo osvojili još pre četiri nedelje i sada imamo priliku da na sjajan način završimo ovu fenomenalnu sezonu, a za to ne postoji bolji način nego večiti derbi. Mislim da večeras nijedan tim ne može da iznenadi, budući da se veoma dobro poznajemo i zato sam uveren da će o pobedniku odlučivati sitni detalji, na kojima smo radili u prethodnom periodu – rekao je Stanković.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike