Pobeda za Lutovca: Fudbaleri Partizana kao porodica, igrali za saigrača kome je preminuo otac

13.08.2021

07:55

0

Defanzivac strašnu vest dobio nekoliko sati pred utakmicu

Pobeda za Lutovca: Fudbaleri Partizana kao porodica, igrali za saigrača kome je preminuo otac
Copyright ALEKSANDAR LUTOVAC/MNPress/Nebojsa Parausic Fudbal, Partizan, Cukaricki

Fudbaleri Partizana isticali su zajedništvo u ekipi i pre spektakularnog revanša sa Sočijem, a da to nisu prazne priče pokazali su i u trenucima ogromnog slavlja.

Svi do jednog su jasno poručili kome posvećuju veliku pobedu. Jednostavno nisu zaboravili saigrača Aleksandra Lutovca, koji je na dan utakmice dobio tragičnu vest da mu je preminuo otac. Zbog toga Lutovca nije bilo na terenu stadiona Partizana, ali ga je bilo u mislima njegovih klupskih kolega.

FK Partizan

– Ova pobeda je za Saleta Lutovca. Mi smo velika porodica, svi smo uz njega. Doživeli smo njegov gubitak kao porodica, saosećamo s njim. Želimo mu da ostane uz svoje u najtežem trenutku za njega. Gurala nas je energija, misao da treba da pobedimo zbog njega. Ima Boga, vratilo se sve na pravi način. Prošle godine puno toga nam se nije vraćalo, Bog je na kraju sve to ipak iznivelisao, doneo nam radost. Brate, uz tebe smo – rekao je Aleksandar Miljković, a istu poruku poslao je i neumorni Saša Zdjelar:

MN Press

– Teško mi je da pričam jer smo svi igrali za našeg brata Saleta Lutovca. Njegovoj porodici i njemu je u ovom trenutku potrebna podrška i zato je ova pobeda za njih.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike