Luda glava skromnog junaka Humske: Svi smo heroji, ostajem ovde do kraja karijere!

12.08.2021

22:53

0

Autor: Adam Štulić

Nemanja Stevanović presrećan posle velike pobede protiv Sočija

Luda glava skromnog junaka Humske: Svi smo heroji, ostajem ovde do kraja karijere!
Copyright Nemanja Stevanović foto: MN Press

Dobio je „vruć krompir“ u ruke, hrabro ga je uzeo i odveo Partizan tamo gde je, po svemu viđenom, potpuno zaslužio da bude – u plej-of Lige konferencija.

Crno-beli su u dramatičnom meču, posle penala, eliminisali Soči iz treće runde kvalifikacija za novoformirano UEFA takmičenje, a jedan od junaka na Topčiderskom brdu bio je golman Nemanja Stevanović, koji je u igru ušao u 110. minutu i potom u četvrtoj seriji odbranio penal i otvorio Partizanu širom vrata velike pobede.

– Stvarno sam presrećan, drago mi je da je trener verovao u mene, odužio sam mu se na pravi način. Svi smo mi heroji! Ovi navijači, koji su bili naš 12. igrač dali su nam snagu da se vratimo, da izborimo penale. Soči je odlična ekipa, ali nismo završili našu priču. Ostalo je da prođemo još jedno kolo i da se plasiramo u Ligu konferencija – rekao je Stevanović.

Čuvar mreže Partizana pobedu je posvetio saigraču Aleksandru Lutovcu, kojem je na dan meča preminuo otac, istakavši da ga je u penal seriji vodila „luda glava“.

– Nisam se uplašio, verovao sam u sebe, da ćemo da prođemo. Prija mi podrška navijača, od prvog dana su prepoznali da ginem za ovaj klub, da dajem sve od sebe, za ekipu. Ja sam vojnik Partizana, želim tu da završim karijeru i ostaću ovde sigurno do kraja karijere – kazao je Stevanović.

Jedan od junaka bio je i Miloš Jojić, koji je početkom drugog poluvremena golom vratio crno-bele iz minus u kojem su bili od sredine prvog dela igre.

– Od prvog minuta smo znali šta nas danas očekuje. Nametnuli smo našu igru, potom smo se vratili, dominirali ispred njihovog kaznenog prostora, nedostajao je završni pas ili udarac, da budemo konkretniji, ali smo u 90. minutu izjednačili i na kraju zasluženo pobedili. Penali su lutrija, ali mislim da smo zaslužili – kazao je Jojić i dodao:

– Bilo je teško kada sam došao, nisam prošao pripreme sa ekipom. Od januara izgleda puno bolje, iz utakmice u utakmicu se osećam bolje i prirodnije na terenu i drago mi je da se to vidi sa strane.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike