Plač i molitve: Košarkaš Floride kolabirao na utakmici, hitno prebačen u bolnicu (video)

12.12.2020

20:46 >> 20:56

0

Autor: Adam Štulić

Stanje je kritično, ali stabilno

Plač i molitve: Košarkaš Floride kolabirao na utakmici, hitno prebačen u bolnicu (video)
Copyright printscreen/Youtube/LetsTalkSports

Dramatične scene dolaze sa košarkaške koledž utakmice, na kojoj je student Floride Kionte Džonson kolabirao i, posle ukazane lekarske pomoći na licu mesta, hitno prebačen u bolnicu.

Jedna od najvećih tragedija u istoriji fudbala: Greška pilota odnela 71 život, samo je šestoro ljudi preživelo stravičan pad aviona

Duel lokalnih rivala Floride i Floride Stejt je tek počeo, Džonson je postigao poene,posle kojih je usledio tajm aut, da bi se prilikom povratka na parket nesrećni mladić samo srušio.

Koliko je sve bilo potresno možda najbolje opisuje slika koja je potom usledila. Naime, dok se mladom košarkašu ukazivala prva pomoć, njegovi saigrači su se, uz suze, zagrlili i potom izašli na nastavak meča, koji je protekao u potpunoj senci nemilog događaja.

Ninković otpušten iz bolnice i sav je u zavojima: Ima blagi potres mozga, polomljene prednje zube i posekotinu na jeziku (FOTO)

Potpuno razumuljivo, nijednom od momaka na terenu nije bilo do igre, dok su čekali vesti iz bolnice, a one govore da je Džonson u kritičnom, ali stabilnom stanju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike