Pipen uzvraća udarac Džordanu: Skotijev odgovor na „Poslednji ples“ je spreman i izazvaće veliku buru

11.06.2021

14:32 >> 14:34

0

Autor: Adam Štulić

Legendarni košarkaš Čikago Bulsa napisao autobiografiju Nezaštićen

Pipen uzvraća udarac Džordanu: Skotijev odgovor na „Poslednji ples“ je spreman i izazvaće veliku buru
Copyright Profimedia

Verziju Majkla Džordana o, po mišljenju mnogih, najboljoj košarkaškoj ekipi svih vremena smo videli u serijalu „Poslednji ples“, a sada reč preuzima Skoti Pipen.

Jedan od najboljih igrača Čikago Bulsa iz sredine devedesetih godina prošlog veka javno je izrazio nezadovoljstvo serijalom o „letećem Majklu“, što je bio jedan od razloga da napiše autobiografiju „Nezaštićen“ u kojoj je izneo svoje viđenje šampionske generacije „bikova“.

– Jednostavno rečeno, bez Pipena ne bi bilo šampionskih zastava koje vise pod svodovima „Junajted centra“, svakako ih ne bi bilo šest. Ne bi bilo ni dokumentarnog filma „Poslednji ples“. Ne bi postojao ni Majkl Džordan kakvog ga poznajemo, niti ekipa Čikago Bulsa koju poznajemo iz devedesetih godina – navodi se, između ostalog, u opisu knjige koja će se na tržištu pojaviti u novembru ove godine.

Pipen je i u autobiografiji istakao razočaranje načinom na koji je ispričana priča u šest epizoda serijala „Poslednji ples“, naglasivši revolt koji je kod njega javio zbog toga što je označen kao Džordanov pomoćnik.

– Trebalo je i morao sam da dobijem više poštovanja od medija i rukovodstva Bulsa – napisao je Pipen i potom obrazložio kako je bilo svakodnevno se baviti Majklom i istovremeno biti pravi lider u svlačionici Čikaga.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike