Piksi je već doneo važnu odluku: "Orlovi" imaju novog kapitena

20.02.2021

10:30

0

Autor: D. B.

Novog lidera tima Stojković je odavno proglasio svojim naslednikom

Piksi je već doneo važnu odluku: "Orlovi" imaju novog kapitena
Copyright MN Press

Dolazak Dragana Stojkovića Piksija na mesto selektora fudbalske reprezentacije Srbije označiće i novu eru “orlova”.

Prema nezvaničnim informacijama Piksi je zacrtao da će doći do promene kada je reč o kapitenu tima, a biće i onih koji su bili deo ekipe pod vođstvom Ljubiše Tumbakovića, a za koje više neće biti mesta.

Kako tvrdi “Kurir” novi kapiten Srbije biće – Dušan Tadić. On će traku, koju je tokom karijere nosio i Stojković, naslediti od Aleksandra Kolarova.

– Pa ne zovu Tadića za džabe Piksi! Drago mi je što vidim nekoga ko je superioran i ko liči na pravog vođu, od čije igre gotovo sve zavisi. On je vrhunski igrač, a njegovo ponašanje na terenu i van njega je gospodsko. Gledao sam ga uživo kada je Srbija igrala prijateljsku utakmicu sa Francuskom u Remsu. Siniša je bio selektor. Vidim momka sa strašnom levicom, kod prve lopte sam shvatio da je raskošnog talenta. Rekao sam u sebi “ovaj mali će da bude strašan igrač – pričao je Stojković svojevremeno za “Blic”.

Pročitajte još

Reprezentacija Srbije, pod komandom Piksija Stojkovića, već 24. marta počinje kvalifikacije za Svetsko prvenstvo utakmicom protiv Republike Irske. Odigraće posle toga i mečeve sa Portugalijom i Azerbejdžanom tokom narednih šest dana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike