Piksi izveo "orlove" u šetnju u Bakuu i naleteo na starog znanca (FOTO)

29.03.2021

12:19 >> 12:20

0

Fudbaleri Srbije sutra igraju sa selekcijom Azerbejdžana

Piksi izveo "orlove" u šetnju u Bakuu i naleteo na starog znanca (FOTO)
Copyright MN Press

Polako, ali sigurno “orlovi” Dragana Stojkovića Piksija stavljaju tačku na prva tri meča u okviru kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Reprezentacija Srbije još u nedelju je u Bakuu, gde će sutra (18.00), igrati protiv Azerbejdžana treći meč u grupi A. Pobeda protiv Republike Irske (3:2) i remi sa šampionima Evrope (Portugal 2:2) vratili su osmeh na lice čitave fudbalske nacije Srbije, a deluje i da je atmosfera u redovima “orlova” više nego dobra.

MN Press

Iz Bakua stižu fotografije kako su igrači Srbije proveli ponedeljak ujutru. Nasmejani, mada im se osmeh teško vidi od maski koje moraju da nose i dobro raspoloženi fudbaleri Srbije su se se prošetali gradom. Posebno je bilo interesantni videti sve zvezde i zvezdice evropskog fudbala kako pod komandom majstora za fizičku pripremu Kacušita Kinošija rade vežbe na platoa ispred Muzeja ćilima.

Radu se priključio i selektor Stojković, što je izazvalo posebno oduševljenje fudbalera.

Pročitajte još

A pre toga kao da se Piksi vratio u neka davna vremena. Naime, Stojković je prolazio pored jednog parkiranog “Moskviča” koji mu je posebno privukao pažnju. Gotovo očinski ga je pomazio, pa možemo da slutimo da je tokom rane faze karijere imao nekog iskustva sa ovom čuvenom “mašinom”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike