Pele je podigao glas i obratio se Mesiju i Ronaldu

06.01.2021

18:56

0

Autor: D. B.

Legendarni fudbaler iz Brazila poslao je jasnu poruku Argenticu i Portugalcu

Pele je podigao glas i obratio se Mesiju i Ronaldu
Copyright Profimedia

Leo Mesi je srušio rekord Pelea po broju postignutih golova u dresu jednog kluba. Kristijano Ronaldo je pretekao Pela po broju golova postignutih u karijeri. Legendarni Brazilac je promenio podatke na svom nalogu na društvenoj mreži “Instagram” kako bi pokazao da je i dalje nedodirljiv.

Pročitajte još

Ili nije…

Bilo kako bilo, prašina koja se tokom poslednjih nekoliko dana podigla kada je objavljeno da je legendarni fudbaler iz Brazila povećao broj postignutih golova na svom profilu, teško da će se brzlo sleći. A jedan od najboljih u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu tvrdi da nije uradio ništa loše i da nikako ne želi da pomuti slavu dvojice najboljih igrača današnjice.

– Novinari me optužuju da sam promenio podatke na mom Instagram nalogu kako bih zasenio velike zvezde koje ruše moje rekorde. Tekst je isti od prvog dana kada sam se pridružio ovoj platformi. Ništa od onoga što piše ne bi trebalo da skrane pažnju sa vaših neverovatnih dostignuća – jasno se putem Twitter-a obratio Pele Mesiju i Ronaldu.

A da li je ovo istina ili ne… Pa izlišno je i da spekulišemo svako će i onako imati unapred izgrađen stav. Tako je kada se u priču umešaju legende. A ova tri fudbalera su svakako to – legende različitih epoha.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike