„Patio sam od depresije, izvlačio deblji kraj s medijima, Naomi je veoma hrabra što je ovo uradila“: Novak podržao Osaku

02.06.2021

15:51 >> 16:36

0

Autor: Adam Štulić

Najbolji teniser sveta snažno stao uz koleginicu

„Patio sam od depresije, izvlačio deblji kraj s medijima, Naomi je veoma hrabra što je ovo uradila“: Novak podržao Osaku
Copyright Profimedia

Mnogo je bure izazvala Naomi Osaka uoči početka Rolan Garosa. Njena izjava da tokom Otvorenog prvenstva Francuske neće komunicirati s medijima podigla je veliku prašinu, što je na kraju uticalo na to da se japanska teniserka povuče sa Otvorenog prvenstva Francuske.

U obrazloženju svoje odluke nekadašnja šampionka Ju Es Opena istakla je da ima ozbiljne probleme sa depresijom i anksioznošću, a posle Serene Vilijams, Osaki je veliku podršku pružio i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

– Mislim da je veoma hrabra što je to uradila. Zaista mi je žao što prolazi kroz težak period. Moram reći da je njena odluka veoma smela. Ako joj je potrebno vreme da razmisli i regeneriše se, onda to mora i da uradi, i ja to u potpunosti poštujem. Nadam se da će se vratiti snažnija – poručio je Đoković i dodao:

– Istina je da sam i ja patio od depresije od Ju-Es opena 2018. godine i imao sam problema da se sa tim izborim. Naomi je mlada, mogu da je razumem i saosećam sa njom, jer sam i ja mnogo puta izvlačio deblji kraj sa medijima i znam kakav je osećaj – zaključio je Novak Đoković.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike