Partizan mora da traži golmana: Stojković odlazi u Saudijsku Arabiju!

23.07.2021

13:26 >> 13:54

0

Tim Vuka Rašović biće novi izazov za iskusnog 38-godišnjeg golmana

Partizan mora da traži golmana: Stojković odlazi u Saudijsku Arabiju!
Copyright MN Press

Partizan ostaje bez prvog golmana pred duel u Superligi sa Vojvodinom i revanš protiv Dunajske Strede u Slovačkoj.

Vladimir Stojković odlazi u redove Al Fejhe iz Saudijske Arabije, koju trenira srpski stručnjak i bivši trener Partizana Vuk Rašović. Prema saznanjima Telegrafa, iskusni golman će u subotu staviti potpis na ugovor i odmah će se pridružiti novim klupskim drugovima na pripremama u Srbiji.

Bez obzira što se još ranije znalo za interesovanje kluba iz Saudijske Arabije i što su iz kluba naglašavali da Stojkoviću zbog svih zasluga nikad neće stajati na putu ako se pojavi dobra ponuda iz inostranstva, ipak je izabran loš trenutak da Stanojević ostane bez tako iskusne “jedinice”.

MN Press

Šansu će zbog toga dobiti Nemanja Stevanović kao i Aleksandar Popović, koji je tokom prošle sezone često bio među stativama zbog pravila o bonus igračima.

Sa druge strane Stevanović je manje branio tokom jeseni, a potpuno je van tima u prolećnom delu sezone jer se u Beleku na pripremama povredio, pa je morao na operaciju ramena.

Novi klub bivše jedinice “orlova” tokom ove nedelje odigrao je prijateljsku utakmicu sa Kolubarom u SC FSS u Staroj Pazovi i ubedljivo je porazio novog superligaša sa 5:1.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike