"Parni valjak" krenuo: Poznati svi rivali Partizana tokom priprema, spisak je poduži, a protivnici kvalitetni

16.08.2021

11:03 >> 11:28

0

Već od sutra na Zlatiboru

"Parni valjak" krenuo: Poznati svi rivali Partizana tokom priprema, spisak je poduži, a protivnici kvalitetni
Copyright KK Partizan, Dragana Stjepanović/KK Partizan

Partizan će danas zvanično započeti pripreme za sezonu pred nama. Već sutra, ekipa će otputovati na Zlatibor, gde će biti odrađen bazični deo priprema.

U pripremnom periodu biće odigrano i nekoliko test mečeva, a na sajtu crno-belih objavljen je i raspored.

– Prvu test utakmicu, košarkaši Partizana NIS imaće na turniru koji se održava u Opatiji od 1. do 3. septembra. Osim crno-belih, učešće na turniru će uzeti i ekipe Pezara, Cedevita Olimpije i Cibone.

Zatim će 7. septembra u Kragujevcu odigrati humanitarnu utakmicu protiv ekipe Radničkog. Onda će 11. i 12. septembra učestvovati na turniru u Istanbulu. Rivali “parnog valjka” biće domaći Fenerbahče, Uniks i Monako, sa kojim će se crno-beli sastati u polufinalu.

Onda 16. septembra u Beograd stiže Anadolu Efes. Taj meč ujedno će biti i zvaničan oproštaj legendarnog kapitena Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke.

Dan kasnije, crno-beli će otputovati u Atinu, na “Janakopulos kup”, koji se održava 18. i 19. septembra. Uz Partizan NIS, na turniru u Atini će igrati i domaći Panatinaikos, Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva – navedeno je na sajtu Partizana.

pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike